www.mosjoenmsk.com Baneinformasjon Ma. 19. okt. 2020
Meny

TIPS:

 

Siste nyheter:

Se under 'nyheter' nesten øverst i menyen for nyhetene. Hold deg alltid oppdatert med det siste som skjer.

 

Komentér:

Du kan komentere nyheter hvis du har noen meninger om det vi har skrevet.

 

Tilbakemelding:

Bruk det enkle kontaktskjemaet vi har under 'kontakt' i menyen hvis du vil gi oss tilbakemelding om noe. Vi setter pris på tilbakemeldinger vi får ifra våre brukere.

Treningstider Herringen Motorsport Park 2015

 

 

Tirsdag og Torsdag:           17.30 - 19.30

 

Søndag:                              12.00 - 15.00

 

 

______________________________________________________________________  

 


Herringen Motorsport park Mosjøen ligger ca. 25 km Nord / øst for Mosjøen sentrum.

 

 

Banefakta:
Herringen Motorsport park, Mosjøen ligger i Herringen, ca. 25 km. Nordøst for Mosjøen sentrum. Hovedbanen er ca. 1500 m, med en bredde på 6-8m. Underlaget består i hovedsak av finsand, avløst av partier med kvabb. Banen er rask selv om underlaget er noe løst, og inneholder alle momenter som trengs for å få utfordring, inkludert et platåhopp på 25m+. Dette er en utmerket bane både for MX og ATV og er ifølge tilbakemeldinger en av Norges flotteste baner. Knattebanen er ca. 250m lang, 2-4m bred, og inneholder alle momenter som den store banen, bare i miniatyr. Begge banene er gjerdet inne og omgitt av veg slik at det er mulig for publikum å gå rundt nesten hele banen og dermed se alle momenter på nært hold. Anlegget har vanningsanlegg som dekker hele banen og startgrinder på betongsåle. Anlegget er åpent kun sommersesongen, normalt fra mai til september/oktober.

 

Vegbeskrivelse:
Adkomst til anlegget ved å ta av fra E6 ca. 7 km nord for Mosjøen mot Herringen. Følge asfaltert veg ca. 13 km til avkjøring skiltet Motocrossbane. Grusveg siste 2 km til anlegget. GPS-koordinater: N65*51.059’ E013*29.605’

 

Fasiliteter:
Kiosk med salg av kaffe, brus, vann, pølser, sjokolade mm. Tidtaking på trening for dem som har transponder. Stort depot område og utplasserte benker rundt på anlegget i tillegg til en 3,5m trampoline med nett for de små som ikke kjører.

 

Utleie:
Klubben har 2 stk knattesykler for utleie og verneutstyr til disse.

 

 

 

 

 
web: jomedia | info helgeland